Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2011

Η Φαίδρα Ραχούτη στο 1ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΟΡΟΥΜ ΕΙΡΗΝΗΣ Λουγκάνο 2011FORUM OF THE PEACE
FORUM DELLA PACE
30 Settembre – 2 Ottombre 2011


PALAZZO DEI CONGRESSI


 LUGANO SVIZZERA ITALIANA


Organization
MaffeisNetwork SA

Georgios Rachoutis, Fedra Rachouti, Dr Stavros Rantas, Georgios Skordas

Η Φαίδρα Ραχούτη, ο Γιώργος Ραχούτης και ο Γιώργος Σκορδάς, μέλη του Πολιτιστικού Συνδέσμου Καλλιτεχνών του Ευβοϊκού Κέντρου Τεχνών, παρουσίασαν μουσικά ακούσματα της Ελλάδας στο Λουγκάνο της Ελβετίας, με την υποστήριξη του Dr Σταύρου Ραντά προέδρου της Ελληνικής Κοινότητας του Ticino. Προσκεκλημένοι μεταξύ άλλων μουσικών απ’ όλο τον κόσμο, έλαβαν μέρος στο 1o Διεθνές Φόρουμ για την ειρήνη, που διοργάνωσε η πολιτιστική εταιρεία  MaffeisNetwork SA, στις 30 Σεπτέμβρη έως 2 Οκτώβρη, στο Pallazzo dei Congressi στο Λουγκάνο.
Με τη συνοδεία κιθάρας και μπουζουκιού η Φαίδρα Ραχούτη ερμήνευσε τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι και του Μίκη Θεοδωράκη, αποσπώντας τις καλλίτερες εντυπώσεις και τα παρατεταμένα χειροκροτήματα του κοινού.
Την Ελληνική παρουσία στο διεθνές Φόρουμ αντιπροσώπευσαν τιμής ένεκεν ο πιανίστας - καλλιτέχνης της UNESCO Κύπριος Κατσαρης και ο διευθυντής του φεστιβάλ κλασσικής μουσικής Ναυπλίου Γιάννης Βακαρέλης, με το κοντσέρτο για pianoforte ‘’Μελωδίες για την ειρήνη’’.

Συμμετέχοντες καλλιτέχνες:
Angelo Branduardi , Sanah Sayed, Alessandra Donnelli, Teira Yamashita, Fedra Rachouti, Georgios Rachoutis, Georgios Skordas, Marija Jankovic – Swiss Music Center Lugano, Caterina Pagani – Scuola media di Gravesano, Akas Branko Radicevic Lugano, Claudia Aldini, Zeno Gianola, Cyprien Katsaris, Janis Vakarelis, Ferzan e Ferhan Onder, Sveti Sava Bellinzona, Moto Perpetuo, Franco Cesarini – Civica Filarmonica di Lugano, Coro Vox Nova.


 

 Fedra Rachouti
Georgios Rachoutis                                Georgios Skordas


Fedra Rachouti, Nikos Rachoutis, Georgios Skordas, Georgios Rachoutis.

Georgios Rachoutis, Jannis Vakarelis, Ferzan Onder, 
Cyprien Katsaris, Ferhan Onder, Fedra Rachouti, Georgios Skordas.

 

 

 

 


Περισσότερα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου