Τρίτη, 2 Σεπτεμβρίου 2014

Θερινό Μουσικό Camp στο Κάστρο Κυλλήνης 2014


1ο Θερινό Μουσικό Camp στο Κάστρο Κυλλήνης

26 - 31 Αυγούστου 2014

Διοργάνωση  Ekfrassis productions
υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Κώστα ΗλιάδηΒασικός στόχος του σεμιναρίου είναι η επαφή των νέων μουσικών με την Ορχήστρα και η συμμετοχή τους, είτε σαν μέλη της είτε σαν σολίστ. Η παρουσία της “Τhe Underground Youth Orchestra” στο σεμινάριο έδωσε τη δυνατότητα σε σπουδαστές να αποκτήσουν αυτήν την εμπειρία καθώς και οι σπουδαστές διεύθυνσης ορχήστρας να διευθύνουν ένα οργανωμένο μουσικό σχήμα, υπό  την καθοδήγηση των υπεύθυνων καθηγητών: Φρανς Σεστάνη,  Δημήτρη Γούζιο, Βαγγέλη Σταθουλόπουλο,  Κώστα Ηλιάδη, Τάσο Συμεωνίδη.

 
Ειρήνη Καράγιαννη και Φαίδρα Ραχούτη

Παράλληλα με τα μαθήματα και τα μουσικά σύνολα διοργανώθηκαν συναυλίες και ρεσιτάλ των συμμετεχόντων στο μουσικό camp. Οι σπουδαστές του κλασσικού τραγουδιού επίσης είχαν μια μοναδική ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με την ορχήστρα και να ερμηνεύσουν τις άριες, που  μελέτησαν με την υπεύθυνη καθηγήτρια μεσόφωνο Ειρήνη Καράγιαννη, με στην συνοδεία της ορχήστρας.


O τόπος διεξαγωγής του μουσικού camp είναι οι πανέμορφες εγκαταστάσεις του Fournia Village στο Κάστρο Κυλλήνης.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου